Automatisk opgavefordeling

På mange pedel-teams oplever vi, at der specifikke ansvarsområder, som pedellerne har fordelt mellem sig, og det mener vi hos Pedelnet ikke skal koste hjerneceller hver dag.

Med Pedelnet kan du helt automatisk indstille, hvilke pedeller, der skal tildeles oprettede opgaver. Det sker, uden du skal røre en finger.

Se video på YouTube her

Hvordan opretter du en “automatisk ansvarlig”?

Alle dine teammedlemmer vises under “Settings” på Pedelnet. Og hver teammedlem, kan have tilknyttet så mange “auomatisk ansvarlig”-matches, som du ønsker. Klik blot på en person i dit team, for at komme i gang.

Der kan vælges lige så mange søgekriterier, som det ønskes. Og hvis disse mødes, når der oprettes en ny opgave fra en opgavestiller, så tildeles opgaven automatisk til pedellen. Det er helt simpelt.

Kan andre så ikke være ansvarlige for at klippe hæk?

Hvis nu Jørgen har fået sat et “automatisk ansvarlig”-match, som i eksemplet ovenfor; at Jørgen bliver ansvarlig, når kategorien er “Udendørs” og der står “hæk” i Hvad-beskrivelsen af opgaven – kan andre i dit team så godt blive ansvarlige alligevel?

JA! på enkelte opgaver, hvis du ønsker det. Det automatiske match træder kun i kraft, hvis du ikke har valgt en ansvarlig på opgaven selv, da opgaven blev oprettet. Du kan også altid selv opdatere med en ny ansvarlig. Der matches kun “automatisk ansvarlige” ved opgavens oprettelse.