Eksterne leverandører

Har du også faste håndværkere, som kommer igen og igen, fx VVSere eller elektrikere, som kender stedet og som du stoler på? Så har vi gode nyheder. Pedelnet er nemlig også for dine faste håndværkere.

I Pedelnet kan du nemlig oprette de faste håndværkere og tildele dem en opgave – herefter kan du sende alle deres opgaver direkte i en mail, og de får endda også et login, der viser deres egne opgaver. Se her, hvordan det virker.

Hvordan virker det?

Det første du skal gøre er, at oprette en ekstern leverandør.

Det gør du på helt samme måde, som hvis du skulle oprette en almindelig bruger. Du vælger blot “Ekstern leverandør” som rollen – og så klikker du “+”.

En ekstern leverandør får ikke en velkomstmail, som almindelige brugere får, så derfor skal du altid aftale det med leverandøren, før du opretter dem så de ved det.

Når du så har oprette brugeren, kan du tildele brugeren opgaver på præcis samme måde, som du tildeler andre pedeller opgaver. Den eneste forskel er at de har et lille symbol ud for sig (◐), så man ved at de er eksterne.

For at sende en ekstern leverandør opgaven, kan du klikke på “m” på dit tastatur, og så kommer boksen her tv. op. I den kan du vælge den eksterne leverandør du vil sende opgaver til, skrive en besked og endda vælge om leverandøren skal have alle aktive opgaver sendt, eller kun de aktive opgaver, som denne ikke har fået sendt før.

Når du klikker “SEND MAIL”, markeres opgaven med et lyn () og får leverandøren besked på mail, og de får også et login-link de kan logge ind på Pedelnet og se deres opgaver i realtime – dvs. hvis du finder på flere opgaver, kan du oprette dem her, og så vil den eksterne leverandør se dem, når de tjekker Pedelnet.

Når leverandøren er færdig, kan denne ikke selv udføre opgaven, men kan skrive en kommentar på opgaven, som du kan se, og så kan du tjekke om arbejdet er som det skal være, og således selv godkende og udføre opgaven.