Kommentarer på opgaver

Kender du også det, at opgavestillere lige kommer forbi og siger – den der opgave jeg oprettede, det va faktisk det her jeg mente… eller … måske har du selv spørgsmål til opgavestilleren?

På Pedelnet kan dine opgavestillere nemlig også logge ind på Pedelnet og kommentere med pedellerne, på deres egne opgaver. Pedeller kan også kommunikere internt, uden at opgavestiller kan læse med.

Kommentarer på opgaver - internt og eksternt

Hvordan virker det?

Når du klikker en opgave op i dialogboksen, så kommer der nu en “kommentarboks” frem, som du kan udfylde, og klikke “Send kommentar” på. Du kan enten lave en intern kommentar, eller en kommentar, som opgavestilleren også kan se.

Hvis der skal sendes en besked til en ekstern bruger (opgavestilleren), så skal der sættes hak i “Svar bruger” – så får personen, der har stillet opgaven en mail med oplysninger om kommentaren direkte tilsendt.

Hvis der derimod er tale om en intern kommentar, så skal du blot lade hakket i “Svar bruger” være tomt.

Når der er en ny besked, så sendes der samtidig en mail til den rette vedkommende, så man ved at der er en dialog i gang.

Den opgavesnsvarlige får en mail, når brugeren har svaret på kommentaren. Hvis der ingen opgaveansvarlig er, sendes mailen til hovedbrugeren af pedelnet-abonnementet.