Log ind på Pedelnet

For at logge ind på Pedelnet, så skal du gå til din login-side og taste den e-mail du er oprettet med. Klik herefter “SEND LOGIN TIL DIN MAIL”.

Herefter vil du modtage en mail med et link til at logge ind med. Linket er unikt, og virker kun én gang, og er kun aktivt i få minutter efter du har modtaget den. Er der gået for lang tid, og du får at vide at du ikke kan logge ind, så kan du blot starte forfra og modtage en ny mail.

Vær opmærksom på, at på iPhone kan man force-klikke på linket, hvilket også gælder som ét forsøg, og liket vil således være brugt.

Måden login virker på, er at der sættes en cookie på din computer, som gemmer dit login, så du ikke behøver logge ind igen næste gang du besøger siden. Desværre betyder det således, at hvis du har forskellige browsere på din telefon fx, så skal du huske at bruge den browser som du åbner linket i fra din e-mail. Hvis du fx bruger Google Gmail appen til Android eller Apple, så skal du være opmærksom på at appen har indbygget browser, og du kan derfor med fordel kan kopiere linket fra e-mailen, og indsætte det i den browser du bruger normalt. Husk at lade være med at bruge force-klik, da det vil bruge dit ene forsøg. Marker hellere linket og kopiér det.