Opret årshjul / tilbagevendende driftsopgaver

Du kender det måske godt, at driftopgaverne hober sig op, og du skal holde tungen lige i munden, for at sikrer driften efter bogen. Pedelnet hjælper dig med at holde årshjulet opdateret, så du har det fulde overblik og bliver mindet om det, når det er relevant.

Pedelnet gør det meget lettere at huske disse tilbagevendende opgaver! Med funktionen “Tilbagevendende”, så kan du helt selv bestemme, hvornår en opgave skal genopstå på ny; så husker du 100% at udlufte varmesystemet, rense tagrenderne og så videre.

Når du har oprettet en opgave i Pedelnet, så kan du altid konvertere opgaven til at blive “Tilbagevendende”. På den måde har du en række hovedopgaver, som styrer det hele, og dikterer, hvornår de skal genopstå som nye opgaver, der så kan udføres af andre.

Få det store overblik over dine tilbagevendende opgaver, ved at klikke på “TILBAGEVENDENDE” i sorteringsmenuen, vist her under. Lige gyldigt om opgaven er udført eller ej, vises alle aktive tilbagevendende opgaver her, så du har et komplet overblik over dit årlige årshjul.

Du kan altid stoppen en tilbagevendende opgave, ved at finde den på listen, og stoppe den igen her. Du kan også ændre i hovedopgaven, hvilket vil ændre opgaven, næste gang den oprettes igen.

Vælg den rette indstilling

Det er meget simpelt at indstille årshjulet / den tilbagevendende opgave, og det er samtidig meget fleksibelt og avanceret inde i maskinrummet. Her er et par gode tips til at komme i gang:

  • Du skal altid vælge en måned.
  • Du skal altid vælge en dag, hvis du har valgt enten: “Hver uge”, “Lige uger” eller “Ulige uger”
  • Har du valgt “Første dag i måneden”, så så skal du have valgt en måned. Men ikke nødvendigvis en dag.
  • Hvis du vælger en dag samtidig med at du har valgt “Første dag i måneden”, så opstår opgaven igen på den første valgte dag, de valgte måneder.
  • Hvis du IKKE har valgt en dag, og har valgt “Første dag i måneden”, så opstår opgaven igen den 1. dag i de valgte måneder.
  • Du får en fejlmeddelelse, hvis den kombination du har valgt, ikke kan lade sig gøre. Så du kan ikke gøre noget galt.